mağaza puanı 9.9

Panora Modern Sarkıt Lamba İstanbul

Ürün üzerindeki görseli Olunca.com'un siz özel müşterilerine sunduğu KENDİN TASARLA modülü ile kendiniz de tasarlayabilirsiniz.
Ürün Kodu: 5.2.1600
WhatsApp

1000 TL ve üzeri Kargo Bedava!

Online Destek

14 Gün içinde iade garantisi

Güvenli Alışveriş Garantisi


Ürün Açıklaması
Detaylar
Plastik iç çerçeve ışığın parlamasını engeller. Ortamda iyi bir genel aydınlatma sağlar. 
 
Ürün üzerindeki görseli Olunca.com'un siz özel müşterilerine sunduğu KENDİN TASARLA modülü ile kendiniz de tasarlayabilirsiniz.
 
Ürün Ölçüleri 
• Çap: 33,5 cm
• Yükseklik: 18 cm
• Kablo uzunluğu: 60 cm
• Kablo Dahil Boy: 78 cm ( Boy ayarını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.  )
 
Ürün Özellikleri 
• Malzeme: Kristal plastik şaşe & Polipropilen, Isıya dayanıklı
• Gerilim : 220 - 240 V
• Duy Tipi: 1 x E-27 Max 60 Watt ampul ile kullanıma uygundur. (Ampul gönderimi yapılamamaktadır.)
• Tasarruflu ampul kullanıma uygundur
 
Bu Ürün Kurulum Gerektirmektedir.
• Montaj / kurulum kılavuzu ÜRÜN AMBALAJI üzerinde mevcuttur.
 
Bakım Talimatları
• Az miktarda hafif deterjanlı bez ile siliniz.
• Temiz bir bez ile kurulayınız.
 
Bilmekte Fayda Var
• Eğer delikli veya kesilmiş desenlere ya da açık tasarıma sahip bir lamba veya abajurunuz varsa ışığın tavan veya duvardaki yansımasını görmek için şeffaf bir ampul kullanınız.
• Eğer düz ve sade desenli bir lamba abajurunuz varsa ve dağınık bir ışık istiyorsanız opal ampul kullanınız.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Canlı renkleri ve modern formları ile evlerinize tarz kazandıran sarkıt aydınlatma ürünleri ile dekorasyon trendini kolayca yakalayabilirsiniz. Modern ve zarif tasarımlarıyla dikkat çeken sarkıt lamba modelleri, günümüzde pek çok farklı dekorasyon tarzına sahip ev ve işletmelerce tercih edilen aydınlatma ürünleri arasında. Modern ve klasik ürünler ile uyumlu sarkıt lambalar başta oturma odası olmak üzere, salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak ya da antre gibi yaşam alanlarında kullanarak, yaşam alanınızı dekore etmekten aldığınız keyfi katlayabilirsiniz.
Yaşam alanınızın dekorasyon stiline uygun model ve renklere sahip yüzlerce dekoratif sarkıt ürünlerini Olunca.com'da kolayca bulabilirsiniz. 
 
 
MODERN AYDINLATMALAR : SARKIT LAMBALAR
 
Zarif ve bir o kadar modern tasarımları ile karşımıza çıkan ve özellikle son yıllarda oldukça trend olan sarkıt lamba modelleri günümüzde bir çok farklı dekorasyon tarzına sahip ev ve işletmelerde tercih edilen modern aydınlatma tasarımları. Dekorasyon modasını yakında takip edenler bilirler, son yıllarda özellikle endüstriyel ve loft tasarımlar oldukça popüler bir hale geldiler, ağırlıklı olarak bu tarzlarda kullanılan ve oldukça yakışan sarkıt lambalar rengarenk, sağlam ve kolay temizlenebilen tasarımlar büyük ilgi gören aydınlatmalar.
 
Sarkıt lamba seçimi nasıl yapılmalıdır?
 
Evinizin dekorasyon tarzı : Seçeceğiniz sarkıt lamba modelleri hem tasarım olarak hemde renk açısından evinizin dekorasyon tarzına uyum sağlaması gereklidir. Eğer mekan içinde doğal dokulara yer verilmiş ise metal sarkıtlar yerine daha samimi ve sıcak etki bırakan ahşap sarkıt modelleri tercih edilmelidir.
 
Alan büyüklüğü  : Sarkıt lamba seçimi yaparken kullanacağınız alanın büyüklüğünü göz önünde bulundurmalısınız, alana göre küçük sarkıtların seçilmesi görünüm açısından hoş olmamakla birlikte mekanın ışığını azalmasına neden olabilir.
 
Konumu  : Bu tarz aydınlatmaları dekorasyona dahil ederken kullanacağınız alanın merkezine konumlandırılması gerekir. Alanın büyüklüğüne göre birden fazla sarkıt tercih edilebilir.
 
Yüksekliği : Sarkıt lamba ayarı yaparken yüksekliğine dikkat edilmesi gerekir, rahatsız edici yada hareket engellemeyen bir yüksekliğe sahip olmalıdır. Özellikle çalışma ortamlarında yada yemek odalarında fazla aşağı doğru uzatılan sarkıtlar görünüm açısından rahatsızlık yaratabilir.
 
Temizliği : Karar vermeden önce son olarak seçeceğiniz sarkıt modelinin rahat temizlenebilmesi ve toz göstermemesine dikkat edebilirsiniz.
 

 

Yorumlar
Kendi Yorumunuzu Yazın

Sadece kayıtlı müşterilerimiz yorum yapabilir. Lütfen, giriş yapınız veya üye olunuz

Ürün Etiketleri
Ürün Etiketleri

Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız. Deyim tipindeki etiketler için tekli tırnak (') kullanınız.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ

Size özel kampanyalardan, indirimlerden, haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO

1000 TL ve Üzeri Kargo Ücretsiz

14 GÜN İÇİNDE İADE

Hazır ürünler için geçerlidir.

09:00 - 18:00

Online Destek

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Güvenli Alışveriş Garantisi

Bize Ulaşın WhatsApp Hattımız