mağaza puanı 9.9

Ahşap Sunum Tasarım Amerikan Servis 40x30 cm

Yemek servislerinizin tamamlayıcısı ve servis sonrasında işinizi biraz olsun rahatlatan baskılı amerikan servislerinizi Olunca.com'un siz özel müşterilerine sunduğu KENDİN TASARLA seçeneği ile kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 24/02/2073
WhatsApp

1000 TL ve üzeri Kargo Bedava!

Online Destek

14 Gün içinde iade garantisi

Güvenli Alışveriş Garantisi


Ürün Açıklaması
Detaylar

Yemek servislerinizin tamamlayıcısı ve servis sonrasında işinizi biraz olsun rahatlatan baskılı amerikan servislerinizi Olunca'nın siz özel müşterilerine sunduğu KENDİN TASARLA seçeneği ile kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

Özel tasarım ürünler hakkında bilgi almak için 09:00 - 18:00 saatleri arasında 0535 961 57 41 Whatsapp Destek hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ürün Ölçüleri
• Genişlik : 30 cm
• Uzunluk : 40 cm

Malzeme
• Üst Yüzey : %100 PP
• Taban : %100 PP

Yararlı Bilgiler
• Masa tablası yüzeyini korur ve tabak çatal sesleri azaltır.
• Kolay temizlenir, sadece silkeleyebilir, süpürebilir veya su ile yıkayabilirsiniz..
• Hasar görmüş, yıpranmış veya kargo sırasında zarar görmüş ise 15 gün içinde iade ettiğinizde yeni amerikan servis gönderilir.

Bakım Talimatları
• Elde yıkama, soğuk (30°C).
• Çamaşır suyu kullanılmaz.
• Makinede kurutulmaz.

Üretim Yeri
• Türkiye

Paket İçeriği
• 2 adet amerikan servis

Evlerin en çok ve çabucak kirlenen yerleri mutfaklardır. Gün içinde bütün aile fertlerinin girip çıktığı, yemeklerin yapıldığı genellikle o yemeklerin yendiği mutfakların kirlenmesi kaçınılmazdır. Mutfaklarda tezgahla birlikte en çok da mutfak masası ve masa örtüsü kirlenir. Amerikan servis gibi pratik bir çözüm ise bu kirliliği biraz da olsa azaltmak için pratik bir yöntemdir. Aynı şekilde restoranlarda da her müşteriden sonra masa örtüsünü değiştirmek oldukça zahmetli olacağı için Amerikan servis kullanımı oldukça pratik bir çözümdür.
Özellikle ev hanımları mutfak ve yemek masası konusunda oldukça titizdirler. Günde birkaç kez masayı silme ihtiyacı hissederler. Aslında bir bakıma da haksız sayılmazlar. Yemek yenilen masanın kirli ya da ıslak olması en son istenecek şeydir. Ancak bir zaman sonra bu can sıkıcı ya da yorucu bir işleme dönüşebilmektedir.
Aynı zamanda masa örtüleri de kadınların en değerli eşyaları arasındadır. Yemek sırasında bir tabaktan sos sıçraması, bardaktan içeceğin damlaması ya da tabağın altının yağlı olması demek, masa örtüsünün çıkarılması çok zor olan lekelerle kirlenmesi demektir. İşte bu noktada devreye Amerikan servis girer. Masada yemek yiyen herkesin önüne ya da örtünün üstüne koyulacak Amerikan servisler, hem örtünün ya da masanın ağır lekelerle kirlenmesini önleyecek hem de yemekten sonraki masa temizliğine pratiklik katacaktır.
Sadece ev hanımları için değil aynı zamanda yalnız yaşayan erkekler için de Amerikan servisler kolaylık sağlarlar. Temizlik konusunda kadınlar kadar başarılı olmayan erkekler, yemek yiyecekleri zaman tabaklarının altına koyacakları bir Amerikan servis ile masanın kirlenmesini önleyebilirler.

Yorumlar
Kendi Yorumunuzu Yazın

Sadece kayıtlı müşterilerimiz yorum yapabilir. Lütfen, giriş yapınız veya üye olunuz

Ürün Etiketleri
Ürün Etiketleri

Etiketleri ayırmak için boşluk kullanınız. Deyim tipindeki etiketler için tekli tırnak (') kullanınız.

E-BÜLTEN ABONELİĞİ

Size özel kampanyalardan, indirimlerden, haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO

1000 TL ve Üzeri Kargo Ücretsiz

14 GÜN İÇİNDE İADE

Hazır ürünler için geçerlidir.

09:00 - 18:00

Online Destek

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Güvenli Alışveriş Garantisi

Bize Ulaşın WhatsApp Hattımız